SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LB07
Fotboll
F17
Vanneberga IF - IF Limhamn Bunkeflo
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 oktober, 13:00
Plats:Sjölyckan A-plan
Serie:F16 Skåne, höst
Samling:10:40, Limahmans IP
Aktivitetsinfo: På lördag spelar vi borta mot Vanneberga. Vi spelar troligen i rött (som ni får på plats) men ta med svarta tröjor för säkerhets skull. Skriv i kallelsen om ni behöver skjuts eller om ni har plats i bilen, likaså om ni kör direkt.
Vinst som satt hårt inne trots stora siffror
2019-10-12 16:52
Ett av många LB07-anfall i matchen mot Vanneberga IF
Efter en märkvärdigt förryckt höst med massor av sjukdomar hade LB07 två förluster med sig i bagaget upp till bortamötet mot Vanneberga IF. Planen var tung och svårspelad och matchtempot var inte riktigt på plats. Spelet hackade synbart även om LB07 under den första halvleken vaskade fram en rad klara målchanser. Ofokus och snedstudsar gjorde dock att 0-0 stod sig halvleken ut. Början av andra halvlek såg kanske något bättre ut även om det där riktiga flytet inte ville infinna sig. Tidigt gör LB 0-1. Efter 15 minuter gör VIF 1-1 på ett misstag från LB och frustrationen lyser hos både spelare och ledare. Som tur är gör LB snabbt både 1-2 och 1-3. Lite mer avslappnade blir det sedan proppen ur när orken tryter för hemmalaget och LB kan ta över helt. Siffrorna rinner iväg till klara 1-10 vilket känns lite märkligt med tanke på att det stod 1-1 efter 60 minuter med ett ganska haltande spel. LB07 är dock det klart bättre laget över hela matchen. Målskyttar för LB07: Alishia Coleman (4), Hedda Herrström (3), Agnes Johansson, Saga Arkliden och Wera Stendahl.  

<< Tillbaka